Efterskoleholdet L22 - Esport som valgfag

Esport som valgfag

I valgfaget Esport er tennishallen midt i stævnecentrum omdannet til et sandt spillemekka. Spil, smil og sved på panden. Esport kan mere end du tror, og nu kan du for første gang opleve denne fremadstormende foreningsaktivitet som valgfag på Landsstævnet.

Esport som valgfag

Spil, smil og sved på panden. E-sport kan mere end du tror, og nu kan du for første gang opleve denne fremadstormende foreningsaktivitet på Landsstævnet.

Oplev e-sport for første gang til et landsstævne!

Mærk fællesskabet, tag udfordringen op, og lær hvordan sundhed og bevægelse faktisk indgår i e-sporten, når denne dyrkes som foreningsaktivitet rundt om i hele Danmark.

Esport – mere end et valgfag

E-sports hub

Læg vejen forbi Landsstævnets E-sports hub. Stedet er fyldt med sjove og spændende aktiviteter, som alle kan prøve uanset niveau og alder.

Hub’en befinder sig lige midt i Landsstævnecentrum og har åbent torsdag, fredag og lørdag fra kl. 10:00-18:00.

Sammen med Landsstævnets IT-partner, Elgiganten, er der sørget for toptunet udstyr, og alt hvad der hører gaming-verdenen til. Lokale foreninger vil stå klar til at vise, fortælle og gøre dig klogere på foreningssporten.

Vidste du for eksempel, at Svendborg Kommune er hjemsted for hele 6 e-sportsforeninger? Du kan møde flere af dem til Landsstævnet.

Kom og prøv

Mange af de aktiviteter du vil finde i hub’en er lige til at gå til og kræver ingen forhåndstilmelding. Du skal bare møde op, og så har vi sørget for udstyr, kyndig vejledning og en sjov oplevelse.

Der vil dog være nogle aktiviteter, som kræver tilmelding af enkeltpersoner eller hold. Men det klares på selve dagen – så mød op og gør dig klar til en oplevelse!