Efterskoleholdet L22 - Kor som valgfag

Kor som valgfag

For dem der har lyst til at synge mere sammen med elever fra andre efterskoler, er der mulighed for at vælge kor som valgfag.

Der vil være fokus på de fede detaljer og sangglæde, og sangene er både nye og gamle hits, som trækker i dansebenene og smører stemmebåndene.

Koret synger i L22 - afslutningsshow

Koret skal dels optræde i Landsstævnets afslutningsshow sammen med Car Park North og synger endvidere frem mod en lille korkoncert fredag eftermiddag. Koret øver i Efterskoleteltet.

Sangene er ikke på forhånd, men der er i brevet til korelever linket til de sange som skal synes. Del derfor venligst brevet til jeres korelever, så de kan få sangene i ørene frem mod landsstævnet.

Koret skal meget gerne på forhånd have kendskab til de fire sange, som I derfor skal dele med jeres korelever, så de kan have dem i ørene frem til Landsstævnet: