Efterskoleholdet L22 - Nye idrætter som valgfag

Nye idrætter som valgfag

I valgfaget nye idrætter får du lejlighed for at møde en række andre spil, lege og idrætsaktiviteter. Der vil blive mulighed for at prøve kræfter med Combat Archery, Evotag, Tchoukball og spikeball og sikkert meget mere.

Der vil blive lejlighed for at prøve kræfter med flere af aktiviteterne, men ikke nødvendigvis dem alle. Vi deler jer op og rokerer mellem de mange sjove aktiviteter.

Kom og vær med...

Combat Archery
Kom og prøv Combat Archery som en del af valgfaget Nye idrætter på Landsstævnet. Det er en ny og spændende holdsport med bue og pil – med max adrenalin, spænding og puls.

Er du til action og adrenalin, så skal du prøve Combat Archery, som er en form for høvdingebold bare med bue og pil. Pilene er selvfølgelig ufarlige, men det handler om at ramme modstanderne.

To hold med 4 til 8 deltager pr. hold kæmper mod hinanden, hvor det gælder om at få skudt modstanderens spillere ud af spillet.

Der spilles på en bane med forhindringer, som man kan gemme sig bag.

Spike ball

Kom og prøv kræfter med Pickleball som en del af valgfaget Nye idrætter på Landsstævnet i Svendborg.

Pickleball er USA’s hurtigst voksende sportsgren med mere end 4,2 mio. spillere. Pickleball henvender sig til alle, der har mod på ketchersport.

Spillet består af elementer fra tennis, badminton samt bordtennis. Det spilles primært som doubler og med en langsommere bold, hvorfor det fra start giver dig et mere reelt spil. Pickeball er endnu nyt i Danmark, og dyrkes af både juniorer og spillere op til den ældre generation af seniorer. Grundet det langsommere spil og lettere udstyr er spillet mindre belastende for kroppen.

KOM OG PRØV et ligeværdigt spil, som ikke handler om styrke og kraft, men vindes på tålmodighed og strategi.

Nye idrætter2

Evotag – udendørs Esport

EVOTAG er et nyt koncept, som giver dig mulighed for at tage gaming oplevelsen med ud i virkeligheden.

I EVOTAG bruger du din mobiltelefon til at navigere rundt på banen og finde våben og udstyr. Samtidig har du altid overblik over, hvor dine teammates befinder sig.

Der findes forskellige spiltyper, men ens for dem alle er, at du skal skyde dine modstandere for at vinde. Det gør du med din EVOTAGGER, som bliver forbundet til din mobiltelefon via bluetooth.

EVOTAGGEREN skyder med harmløse infrarøde stråler, som vi kender fra fjernbetjeningen til dit TV, og er derfor 100% sikker for øjnene og kræver intet beskyttelsesudstyr.

Der vil blive afholdt holdkampe i Battle Royale (Duo – last team standing) og Deathmatch (5 vs 5).

Der er ingen begrænsning på antallet af spillere.

Vi glæder os til at se dig.