Efterskoleholdet L22 - Spring som valgfag

Spring som valgfag

Valgfaget spring er for dig der elsker at give den gas med rotationer og udfoldelse i luften. Der arbejdes med spring på såvel bane og trampet. Så er du vild med spring, og er du frisk på at gøre det sammen med en kæmpe flok, der deler din interesse, så skal du være med her.

Spring

Tag med Efterskoleholdet til DGI Landsstævne 2022 i Svendborg og gi’ den gas på springmåtterne.

Her er fokus spring – der skal springes både bane og trampolin. Så er du vild med spring, og er du frisk på at gøre det sammen med en kæmpe flok, der deler din interesse, så skal du være med her.

Program og fordeling

Eleverne er fordelt, så ca. halvdelen har spring i SG-husets springcenter, mens den anden halvdel springer i Ollerups springcenter. Fordelingen er basseret på skoler.

For at opnå det bedste springmiljø er skolerne endvidere fordelt i to moduler med henholdsvis GYM 2 om formiddagen og 2 moduler for GYM 1 skoler om eftermiddagen.

GYM 2 skoler

• kl. 8.30 – 10.00
  • kl. 10.10 – 11.40

GYM 1 skoler

• kl. 13.30 – 15.00
  • kl. 15.00 – 16.30

Fordelingen af skoler og tider

NB. Det er afgørende at skoler sender modtager med deres elever til spring!