Efterskoleholdet L22 - Skolebilletter

Skole-billetter til shows

Salg af billetter til skoler åbner mandag den 24. januar kl. 13.30

Køb skolebilletter til L22 shows

Når I som skole bestiller billetterne, skal I være klar på, hvor mange billetter I ønsker pr. shows.

Vi har en klar forventning om at der er billetter nok til alle, men vi har alligevel valgt at udbyde billetterne efter ”først til mølle” princippet. Da der er tre efterskoleshows, vil der også være mulighed for at angive hvilket show man i stedet ønsker billetter til, hvis det ønskede show bliver udsolgt.

Efterskoleholdet er ud over deres egne 3 shows også med til åbningsshowet torsdag den. 30. juni samt i afslutningsshowet søndag d. 3. juli. Vi har forventning om at der vil være et vist antal lærere med egne elever i forbindelse med alle shows, og derfor vil der ”kun” skulle købes billetter til dem der gerne vil have lov at de forskellige shows fra tilskuerpladserne.

Til åbningsshowet går efterskoleholdet efter paraden på stadion og sidder på græsset op mod scenen, her er alle deltagende lærere også velkommen til at være med. Ved de tre efterskoleshow, samt til afslutningen vil få lærere fra hver skole være på grønsværen sammen med egne elever.

Alle billetter er siddepladser på tribunen.

Online bestillingsformular