Info til forældrene

Som forældre til en efterskoleelev på Efterskoleholdet er der grund til at glæde sig til Landsstævne 2025 for det bliver en kæmpe oplevelse. Vi håber, I kommer til Vejle og deler oplevelsen med jeres børn og alle os, der er vilde med Efterskoleholdet og DGI Landsstævne.

Mange af de informationer, som vi har til eleverne er også relevante for jer som forældre. Dem finder i under menuen ‘Til elever’. Der er informationer, hvor det kun er jer som forældre, det er relevant for. Dem finder du/I her og vi hjælper jer også med at finde vej ind på DGI’s hjemmeside om Landsstævnet.

En ny mulighed er at blive frivillig som efterskoleforælder, og  på den måde støtte Efterskoleholdet. Læs mere om det herunder, hvor du også finder andre informationer.

Efterskoleforælder som frivillig

L2025  forælder frivillig – en unik oplevelse og mulighed.

Hvorfor forældre frivillig? Fordi du kan være med til at sørge for, at din efterskole-ung og kammeraterne får en helt fantastisk oplevelse til DGI Landsstævne 2025. Der skal bruges forældrefrivillige til blandt andet bespisning af de ca. 6000 glade efterskoleelever og medarbejdere, som deltager på L2025.

For hver time du er forældre frivillig, tjener du 45,- kr. til Efterskoleholdet. Midlerne går til at give eleverne en særlig oplevelse i løbet af L2025 ugen.

Du tilmelder dig her.

Du finder mere information om L2025 og det at være frivillig her.

Hvis du slet ikke kan få nok af Landsstævne og gerne vil være deltager, så er der mulighed for at købe billet til 4-dags deltagelse eller én-dags deltagelse. Du finder alle informationerne her.

Dit barn skal lave tre store shows til DGI Landsstævne. Vi kan love dig og jer en oplevelse i aldrig glemmer, når 5700 elever optræder sammen på det store stævnestadion. Billetsalget til Efterskoleholdets shows og de andre shows til DGI Landsstævne åbner d. 12. november. Find mere information her.